måndag 23 april 2012

Viktnedgång

Så här glad blir man när man gått ner 2,1 kg på 8 dar!

På fotot vägde jag 86 kilo. Nu väger jag 83,4 kilo till mina 170 cm! Har minskat väldans många cm sen fototillfället! Så det går verkligen framåt!
Jag är mätt och har energi. Nollning var verkligen vad min kropp behövde!

Innan jag började med LCHF, körde jag en GI variant. Jag åt lite kolhydrater och lite fett. Jag var tvungen att äta ofta och var hungrig!

Trots att mängden kan verka lite som jag äter med fakir, så är jag alltid jätte mätt efter en måltid.Kommer att köra nollning veckan ut, fast med inslag av babyspenat och lite vitkål. Tar vitaminer som kosttillskott med, för att inte få några brister i kroppen!

Efter söndag kommer jag att smyga in mer grönsaker och mejeriprodukter och se vad som händer. Jag är ju liksom ingen kött och bea typ. Är en grönsaks lover!

Men som sagt va. En dag i sänder. Ni som vill nolla. Kolal in mina inlägg om nollning för att få tips om vad man kan äta!

På sajten kostdoktorn kan man se en intervju om nollning. Det är Mats Forsenberg som intervjuas. Han kör en extremt strikt LCHF, med noll kolhydrater! Att äta som han resten av livet, är inte riktigt min grej, men väldigt intressant!Jag tror på nollning för att få igång förbrännings sytemet!

Ha en fin dag/Anna

19 kommentarer:

  1. Vad kul. Jag har nollat i 13 dagar och första 7 dagarna gick jag ner otroliga 5.4 kilo =) Den här veckan gick jag "bara" ner 0,6 men det är grymt för att vara mig. Jag är precis som dig en grönsakslover så den här veckan går jag tillbaka till en mer moderat lchf-diet. Men funderar på att nolla varannan vecka. Funderar bara vad kroppen skulle tycka om det. Fin blogg, hittade hit häromdagen. Du tar jättefina bilder. Vad har du för kamera?

    SvaraRadera
  2. Tack !
    Ja det är tufft att vara en grönsaks lover!!!
    Jag tror man får testa sig fram med nollning!Alal kroppar funkar nog lite olika!

    Kul att du gillar mina bilder. Jag jobbar som inredningstylist och foto/form är mina största intresse.Mat kommer inte långt efter. Kul att laga, fota och äta mat!!

    Jag bloggar äevn om inredning på,
    http://mylovelythings.blogspot.se/

    Min Kamera är en Nikon D 7000. Fotar mest med objektivet, sigma 17-50, som är ljuskänsligt, ett kanon objektiv!
    Lycka till/Anna

    SvaraRadera
  3. Grymt jobbat!! Lika med mig, åt GI innan men blev inte mätt. Det blir jag nu. Håller just nu på med periodisk fasta, trodde det skulle vara mycket svårare. Har fått för mig att jag klara mig inte utan frukost!! Men det gör jag, bara det är en härlig känsla!

    =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. ska testa periodisk fast sen med, i alla fall två gr veckan!!

      Radera
  4. Heja dig! Du ser ju, det går framåt! Och du har gått ner mycket! :) Och det viktigaste kanske inte ens kilorna utan cm som du har minskat!
    ha en fin dag!
    Kram
    //Lana

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja visst är det häftigt nu hänger byxorna!
      För tre veckor sedan var de trånga!
      Kram

      Radera
  5. Nollning kör jag inte men jag började i torsdags att gå efter LCHF och det funkar bra med maten, vägt mig har jag inte än men jag hoppas att det funkar med det med =)

    Jag startade oxå i torsdags en ny blogg om min nystart med LCHF, där jag bl.a lägger in lite recept som jag testar..
    Välkommen in där om du vill =)

    http://miasnystart.blogspot.se/

    Kram Mia

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej!

      Vilken fin blogg du har Mia!
      Jag kommer följa din Lchf resa!
      Kram Anna

      Radera
  6. You go! ;) Va härligt, blir lite sugen på att köra en nollning i ett par dagar för att se lite mer resultat. kram kram Jenny

    SvaraRadera
  7. Hej! Härligt jobbat!! Fick lite ny energi av dig nu när jag läste din blogg!! Här kämpas det på och det går bra nu! Jag har tappat lite inspiration av att göra mat. Blir bara nåt (fortfarande lchf) för att mätta magen men har inte nån vidare planering. Men här får man ju massa tips o råd!!

    Kram På dig!!
    Lisa Johansson

    SvaraRadera
    Svar
    1. kämpa på Lisa!

      Du kommer att fixa det!!

      Kram Anna

      Radera
  8. Så er man der !!!! Vægt ØGNING ( 400 gram) men tab i cm :-))) jeg klør da bare på ...... LCHF mad smager ihvertfald godt - Ses inden så længe :-)) KH Pernille

    SvaraRadera
    Svar
    1. du komemr att minska. Först kan man öka för att sen gå ner i vikt!
      Härlig med cm minskning...
      Kram

      Radera
  9. Glemte helt at skrive: HVOR se du godt ud :-))))) Kh Pernille

    SvaraRadera
  10. Fasen vad bra! Jag är imponerad!! Heja dig!!!!

    SvaraRadera
  11. Hej!
    Jag har kört med LCHF i ca 3 veckor. Går inte ned i vikt och inte i cm.
    Kan det vara så i början?

    SvaraRadera
  12. he has a good point bag replica high quality click here to read dolabuy louis vuitton take a look at the site here replica ysl handbags

    SvaraRadera