torsdag 10 maj 2012

Caarbonara..


Testade att göra carbonara på vitkål!

Helt klart godkänd, men måste testa att göra egen pasta, för att se om det blir ännu bättre!
Nån som provat?


Inspirationen till vitkålscarbonaran, hittade jag här!

Jag hade mindre grädde, mer ägg och per parmesan - gott tycker jag!

Nu är det dags att åka iväg på jobb och bo på hotell ska bli kul att se vad 
hotellrestaurangen har att erbjuda för mat!!
Ha det så gott/Anna

4 kommentarer:

  1. Jag har provat pastan och gillade den inte alls. Tyckte konsistensen var seg och läbbig. Jag tycker finstrimlad stekt vitkål är mycket bättre som substitut för pasta och förmodligen mindre kollisar! Men prova du, du kanske gillart!

    Kram C

    SvaraRadera
  2. Gott, gott med carbonara! LCHF-pasta är hela familjens favorit! :)
    Ha en fin kväll
    Kram
    //Lana

    SvaraRadera
  3. Absolut värt att testa, nom nom nom!

    SvaraRadera
  4. LCHF pastan du gör själv blir inte alls tokig men det som gör allt är den goda såsen ;)

    SvaraRadera